7 Şubat 2015 Cumartesi

CHANEL ROUGE COCO SHINE LIPSTICK IN BOY REVIEW

Chanel rujlarında en çok hoşuma giden şey o kadınsı ve klasik görünüşleri yani anlayacağınız Chanel rujları ödediğiniz fiyatın hayat bulmuş halleri.Peki gerçekten bu kadar güzel pakette ihtiyacımız var mı?Elbette hayır.Eğer formülü güzel değilse paketi hiçbir anlam ifade etmez.
Bu formül kesinlikle benim en çok hoşlandığım tarzda ;dudağınızda yumuşacık bir his bırakan bir ruj.Yağlı hissi vermeden hafif şeffaf görüntüsüyle dudaklarınız sağlıklı durmasını sağlıyor.Fazla reklam verir gibi konuşsam da gerçekten benim her gün kullandığı ve çok rahatlıkla sürdüğüm bir ruj.Teknik olarak tam bir rujdan çok lipbalm olduğunu söyleyebilirim.Eğer biraz kendinizi şımartmak istiyorsanız bence harika bir ürün.

                                                  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 What I adore about Chanel lipsticks is that they look and feel expensive. I feel like a real grown up when I apply or pull a shade out of my bag and as silly as that may sound it can change my mind frame. Do I really need to touch on the packaging? Nope those interlinking double CC's speak for themself.Packaging means nothing if the formula isn't  good.
This is my Holy Grail, Your Lips but Better lip colour. It's a sheer, yet noticeable wash of colour, that brightens up your whole face and gives your lips lustre without lots of glitter and sparkles.It's a bit pricey for a tinted lip balm, but it's moisturising and the colour pay-off is great.





  Sevgiler    
Naz    

4 yorum:

  1. Merhaba canım, bloguna mutlaka izleyiciler gadgeti eklemelisin böylece yazdıkların daha çok kişiye ulaşmış olur. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba :)) tavsiye için teşekkürler hemen ekleyeceğim :) XXX

      Sil
  2. Rengi çok güzelmiş güle güle kullan :)
    Takipteyim bana da beklerim :)
    http://suslusirine.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)) tabi ki bende seni takipteyim :))

      Sil